مقام معظم رهبری: اگر چنانچه ما توان خودمان را بیشتر از واقع بدانیم، یا کمتر از آنچه که واقعیت است، بدانیم، دچار خطا خواهیم شد؛        مقام معظم رهبری: برای خدا کار کنید و لحظه ای را برای خدمت به مردم و نظام از دست ندهید
 
   
 

    • بسته اطلاعاتی شماره دو

      تغذیه و روزه داری در ماه مبارک رمضان

      کد: 13765
      ۱۳۹۷/۰۳/۰۶
      مجله سلامت/ در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است. با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین می شود.
      تغذیه و روزه داری در ماه مبارک رمضان

      به گزارش مجله سلامت مرکز خدمات حوزه های علمیه و به نقل از دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، بسته های اطلاعاتی " تغذیه و روزه داری در ماه مبارک رمضان" آماده شده است تا خاطر نشان شود که به طور کلی پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.

      برای مشاهده بسته اطلاعاتی شماره دو "تغذیه و روزه داری در ماه مبارک رمضان " می توانید به فایل پیوستی مراجعه فرمایید.


       فایل پیوست
       




      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
      کد امنیتی: